top of page

WHAT IS TRUE BEAUTY?


FOR ME, IT’S CONFIDENCE. HARMONY. INDEPENDENCE.
IT IS THAT INNER GLOW WHICH MAKES YOU FEEL UNIQUE.
SIMPLY, THE WAY I AM. ONE OF A KIND.

DON’T HIDE WHO YOU ARE.
EACH ONE OF US IS DIFFERENT. THIS DIVERSITY

IS OUR GREATEST ASSET.
DON’T BE ASHAMED OF IT – ACCEPT YOURSELF.

ALL YOUR WEAKNESSES. ALL YOUR FEARS. ALL YOUR FLAWS.
IN YOUR OWN FORM. YOUR OWN SHAPE. YOUR OWN ROLE.

CAST AWAY THE STEREOTYPES. FREE

YOURSELF FROM INHIBITION.
STOP DENYING YOURSELF WHAT YOU LOVE.

EMPHASIZE YOUR INDIVIDUALITY.
OPEN YOURSELF UP AND FREE YOUR OWN, TRUE YOU.
I CAN HELP YOU TO BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF.
THE ONE YOU LOVE.
TAKE OFF YOUR MASK. BE FREE AND NATURAL. BE HAPPY.

BE YOURSELF.

CARE ABOUT YOU

FIRST
NATURE
SECOND
SCIENCE
THIRD
PLEASURE
monogram_ecothink_edited.jpg

De natuur is onze inspiratie. Voor ons is het van essentieel belang dat elk Claré Blanc product 100% natuurlijk blijft. We gebruiken geen schadelijke synthetische stoffen die vaak in andere cosmetica te vinden zijn.  Enkel wanneer noodzakelijk, om een bepaalde kleur te verkrijgen, gebruiken we veilige synthetische ingrediënten (nooit meer dan 2%) Hierover zullen we je altijd informeren, omdat je vertrouwen het allerbelangrijkste is.

We maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke, dermatologische en cosmetische kennis. Deze kennis wordt ondersteund door moderne technologie om de extractie van plantenextracten en de productie te laten verlopen zonder verlies van kostbare ingrediënten.  Hierdoor zal je enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit vinden in de Claré Blanc producten: jojoba, zijde, vitamines, algenextracten, wilde roos, saffloer en tea tree olie, en natuurlijk ook mineralen. Zonder parabenen, siliconen en andere kunstmatige ingrediënten die het verouderingsproces kunnen versnellen.

Claré Blanc is gecreëerd vanuit een liefde voor schoonheid en jarenlange kennis van mineralen. Het is méér dan een make-up merk: het is een andere levensstijl. Wij begrijpen dat make-up je zowel een hoog glamourgehalte kan geven als je huid kan voeden.  Dat het onze beste troeven kan benadrukken terwijl het onze onvolkomenheden kan verbergen.  Het kan dus gewoon heel leuk zijn, zonder enige negatieve gezondheidseffecten.

“Care About You” is niet zomaar een betekenisloze slogan. Onze make-up draagt echt zorg voor de conditie van je huid. We zorgen ervoor dat onze materialen van de hoogste kwaliteit zijn, onderzocht in de beste laboratoria, niet getest zijn op dieren en enkel geïmporteerd worden van de eerlijkste en betrouwbaarste Amerikaanse en Europese producenten. We vermijden synthetische materialen en gebruiken hen enkel en alleen als we een gewenst kleur niet aan de hand van natuurlijke componenten kunnen creëren. En zelfs dan gebruiken we alleen de veiligste kleurstoffen en nooit meer dan 2%.

 

We zijn heel open over onze materialen en gebruiken duidelijke indicaties gelabeld met het “Eco Think” logo voor 100% natuurlijke make-up. Al onze cosmetica is volledig natuurlijk, milieuvriendelijk en goed voor de huid. Ze bevatten geen nanodeeltjes, parabenen, conserveermiddelen of geurstoffen, maar bevatten wel veel voedende ingrediënten, zoals jojoba, zijde, vitamines, algenextracten, wilde roos, saffloer en tea tree olie. Deze mineralen beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. Hun zuivere en rijke pigmenten zorgen voor een mooie dekking, hun fijne texturen voelen aan als een tweede huid en ze weerkaatsen het licht waardoor je huid oplicht en straalt. ​

 

Kiezen voor Claré Blanc is kiezen voor een nieuwe levensstijl, één waarbij je niet hoeft te kiezen tussen een mooie of gezonde huid - je kan ze allebei hebben. We kiezen bewust voor gezonde make-up, zonder schadelijke ingrediënten die de poriën verstoppen, de huid irriteren, verstikken en uitdrogen.

bottom of page